ALLES WAAR U ZUINIG OP BENT
Afspraak maken? Bel ons nu!

​​​​Opslag huisraad in Noordoost-Brabant

Veilig en betaalbaar bij Garagebox Noordoost-Brabant

Bent u op zoek naar een veilige en betaalbare opslagoplossing voor uw huisraad in de regio Noordoost-Brabant? Bij Garagebox Noordoost-Brabant in Nistelrode begrijpen we dat u het opslaan van uw waardevolle bezittingen niet zomaar aan iedereen toevertrouwt. Dit vereist natuurlijk een zorgvuldige aanpak. Of u nu aan het verhuizen bent, uw huis aan het verbouwen bent, of gewoon extra ruimte nodig heeft, wij bieden de perfecte oplossing voor al uw opslagbehoeften.

Waarom kiezen voor huisraadopslag bij Garagebox Noordoost-Brabant?

 1. Centraal gelegen in Nistelrode
  Onze opslagfaciliteiten zijn gunstig gelegen in Nistelrode, waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn voor bewoners én toekomstige bewoners binnen een straal van 15 km. Dit maakt ons de ideale keuze voor iedereen in de buurt, waaronder inwoners of nieuwe buurtgenoten van Heesch, Oss, Veghel, Uden en Heeswijk-Dinther, die op zoek zijn naar betrouwbare opslagruimte.
 2. Flexibele opslagopties
  Wij bieden opslagboxen in diverse afmetingen, zodat u altijd de perfecte match vindt voor uw huisraad. Zo hebben we bijvoorbeeld bescheiden opslagboxen van 5,22 m² en een hoogte van 2,33 m, wat grotere boxen van 10,50 m² of 20 m² (eveneens met een hoogte van 2,33 m), maar ook ruimere opslagruimtes van tot wel 32,8 m² groot en een hoogte van 3,66 m. Kijk voor een volledig overzicht en de beschikbaarheid op onze pagina over tarieven van opslagboxen.
 3. Veiligheid voorop

Bij Garagebox Noordoost-Brabant nemen we de veiligheid van uw bezittingen serieus. Onze faciliteit is dan ook uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, waaronder 24/7 cameratoezicht. Bovendien werken wij nauw samen met Politie en Recherche.

 1. Toch eenvoudig toegankelijk
  Onze opslagboxen zijn voor u eenvoudig toegankelijk. Zo kunt u makkelijk bij uw spullen wanneer dat nodig is. Dankzij onze ruime openingstijden kunt u altijd terecht om uw spullen te brengen of op te halen.
 2. Betaalbare prijzen
  Wij hanteren competitieve prijzen voor onze opslagboxen, zodat u zonder zorgen uw huisraad veilig kunt opslaan zonder uw budget te overschrijden. Bovendien zijn er geen verborgen kosten; wat u ziet is wat u betaalt.

Redenen voor de (tijdelijke) opslag van huisraad

Mensen hebben veel verschillende redenen om gebruik te maken van een opslagbox voor huisraad. Een verhuizing is een voor de hand liggende reden, maar ook tijdens een verbouwing of renovatie is het handig om uw huisraad even ergens anders te stallen. 

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor seizoensgebonden items zoals tuinmeubelen, een sportuitrusting of kerstdecoraties waarvoor u thuis of bij de zaak geen ruimte heeft. 

Neem vandaag nog contact met ons op

Bij Garagebox Noordoost-Brabant staan we klaar om u te helpen met al uw opslagbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om direct een opslagbox te reserveren. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 06-5107 5220, of stuur ons een e-mail om de beschikbaarheid te checken.

Garagebox Noordoost-Brabant – Uw partner in opslag van huisraad!