ALLES WAAR U ZUINIG OP BENT
Afspraak maken? Bel ons nu!

Kleine opslagboxen huren – Uw ruimte, onze zorg

Bij Garagebox Noordoost-Brabant in Nistelrode kunt u terecht als u net een beetje extra ruimte nodig heeft. U bent op zoek naar een kleine opslagbox tegen een schappelijke prijs om wat spullen in op te slaan. Of het nu gaat om het opslaan van seizoensgebonden spullen, het bewaren van waardevolle persoonlijke bezittingen of het veilig opslaan van bedrijfsarchieven, onze kleine opslagboxen bieden de perfecte oplossing.

Waarom kiezen voor onze opslagboxen?

  • Diverse maten – Wij bieden verschillende maten opslagboxen aan, en dat begint al bij een bescheiden maatje van 5,22 m². Dat is een kleine opslagbox van 1,80 x 2,90 m en een hoogte van 2,33 m. Natuurlijk hebben we ook grotere opslagboxen; kijk voor een compleet overzicht op onze tarievenpagina voor opslagboxen.
  • Toegankelijkheid – Onze opslagboxen zijn 24/7 toegankelijk. U kunt dus op elk moment van de dag bij uw spullen; hiervoor gelden geen beperkingen.
  • Veiligheid – Uw bezittingen staan veilig bij ons. Zo nemen wij diverse preventieve maatregelen, zoals een geavanceerd beveiligingssysteem met 24/7 cameratoezicht. Onze loods én het achterterrein zijn goed beveiligd zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.
  • Flexibele huurperiodes: Of u nu voor een maand, een paar maanden, of langer wilt huren, wij bieden flexibele huurperiodes die aansluiten op uw behoeften. Wilt u korter dan een jaar huren, dan reken we een toeslag, die we uiteraard uitgebreid met u bespreken. 

Voor wie zijn onze opslagboxen geschikt?

Onze opslagboxen zijn ideaal voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Particulieren gebruiken onze extra opslagruimte vaak voor huisraad, een motorfiets of seizoensgebonden spullen zoals bijvoorbeeld een tuinset of de kerstspullen. Bedrijven willen de ruimte vaak gebruiken voor bijvoorbeeld opslag van archieven of overtollige inventaris. Ook kan zo’n opslagbox perfect zijn voor het tijdelijk opslaan van inboedel tijdens een verhuizing of een verbouwing.

Onze locatie

Garagebox Noordoost-Brabant is centraal gelegen aan een rustige buitenweg in Nistelrode. We zijn dan ook goed bereikbaar en onze opslagboxen zijn ideaal voor zowel lokale en regionale bewoners als bedrijven. Ons terrein biedt ruime en verharde buitenruimtes, zodat u gemakkelijk kunt manoeuvreren.

Eenvoudig reserveren

Reserveren is eenvoudig via ons online formulier. Verder staat ons behulpzame team altijd klaar om u te helpen met al uw vragen en zorgen. Wij streven namelijk naar de hoogste klanttevredenheid en bieden u een uitstekende service van begin tot eind.

Contact en reserveren

Wilt u meer weten over onze grote of kleine opslagboxen of wilt u direct een box reserveren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!