ALLES WAAR U ZUINIG OP BENT
Afspraak maken? Bel ons nu!

Service

V.O.F. Verwijst/Jongeneel bieden extra services voor zowel garageboxhuurders en caravanstallers. Hieronder vindt u een overzicht van de extra voorzieningen.

Service garagebox en opslag huren

Extra voorzieningen zodat u altijd vooruit kunt. Wel zo gemakkelijk.

• Iedere garagebox is een afgesloten ruimte voorzien van een 230 volt aansluiting. Wegens brandgevaar is het niet toegestaan  om stroom te gebruiken als u niet zelf aanwezig bent. U mag de stroom gebruiken  voor bv een looplamp, stofzuiger, licht hobbymatig onderhoud en voor het laden van uw accu’s tijdens uw aanwezigheid.

• U kunt gebruikmaken van een luchtstation, zodat u met de juiste bandenspanning met uw vervoersmiddel op pad kunt.

• Buiten de vorstperiodes staat er een spoel gelegenheid (een slanghaspel en een gardena autowasborstel op lange steel) tot uw beschikking. Zo kunt u uw recreatiemiddel altijd schoon wegzetten en er weer schoon mee op uittrekken. Deze service is voor alle huurders gratis, maar voor het wasmiddel dient u zelf te zorgen.

Caravanstalling en camperstalling service

Extra voorzieningen zodat u altijd vooruit kunt. Wel zo gemakkelijk.

• Buiten de vorstperiodes staat er een spoelgelegenheid (een slanghaspel en een gardena autowasborstel op lange steel) tot uw beschikking. Zo kunt u uw recreatiemiddel altijd schoon wegzetten en er weer schoon mee opuit trekken. Deze service is voor alle stallers gratis, maar voor het wasmiddel dient u zelf te zorgen.

• U kunt ook gebruikmaken van ons luchtstation, zodat u met de juiste bandenspanning met uw recreatiemiddel op pad kunt.

• In het kader van brandpreventie is het niet langer mogelijk om uw caravan of camper in de stalling op stroom te zetten. Wilt u uw accu’s op laten laden voor uw vakantie, dan plaatsen wij uw caravan of camper twee dagen voordat u deze komt ophalen buiten de stalling op stroom. De meerkosten van deze service bedragen € 10,00 per keer.  

• Bij het terugbrengen in het najaar verzoeken wij u om uw winterbeurt te melden op het halen-en-brengen formulier. Wij kunnen dan uw eigendom op een makkelijk bereikbare plek zetten, zodat deze eenvoudig kan worden klaargezet. Ook als u vroeg in het voorjaar eropuit trekt, willen we dat graag weten. Zo kunnen we eenvoudig aan uw wensen voldoen.